Ora Pământului 2021 – 27 martie ora 20.30
De la an la an, mişcarea Ora Pământului capătă proporţii din ce în ce mai mari, cucerind sute de milioane de oameni şi, totodată, inducând un sentiment de apartenenţă la o comunitate, în rândul celor care sărbătoresc Ora Pământului de fiecare dată.
După un an în care nevoia de natură a fost resimțită mai mult ca niciodată, Ora Pământului 2021 aduce împreună oamenii pentru a proteja natura sălbatică, dar și natura din viața noastră de zi cu zi.
Ce este nou în acest an?
Virtual Spotlight – Momentul luminilor stinse, de-a lungul anilor, a însemnat orașe, străzi, clădiri, repere importante ale orașelor cu luminile stinse – o priveliște de neratat care a atras atenția publicului asupra degradării naturii și a crizei climatice. Anul acesta pe lângă oprirea luminilor, vă invităm, să conștientizăm și mai mult și să creăm aceeași vedere, dar, online, astfel încât lumea să vadă planeta noastră, problemele cu care ne confruntăm, într-o lumină nouă.
În 27 martie, va fi postat un nou videoclip- https://youtu.be/hvBsgfn_cvY.
Tot ce trebuie să faceți este să îl împărtășiți prietenilor și cunoscuților! Scopul este simplu: focusăm lumina reflectoarelor pe planeta noastră și-l transformăm în cel mai vizionat videoclip din lume, astfel încât cât mai mulți oameni să audă acest mesaj.
Alătură-te milioanelor de oameni din jurul lumii care își fac vocea auzită, pentru planetă!#Connect2Earth
Stinge lumina de Ora Pământului, sâmbătă, 27 martie 2021, de la ora 20:30 până la 21:30, pentru a arăta că îți dorești să trăim în armonie cu natura.
Avem nevoie urgent de o climă stabilă!
Să ne unim forțele pentru a opri degradarea naturii!
Protejăm natura, deoarece este aliatul nostru împotriva crizei climatice și este vitală pentru supraviețuirea, bunăstarea și fericirea noastră!
Ce mai putem face?
Alegem un furnizor de energie verde pentru un viitor sustenabil!
Liberalizarea pieței de energie electrică ne permite să alegem furnizorul, fapt pentru care, putem face alegeri sustenabile și să ne îndreptăm atenția către cei care furnizează 100% energie verde.
Centrală fotovoltaică pe acoperiș!
Pe lângă avantajele de a produce în regie proprie energie pentru consumul imobilului în care locuim, o noua lege permite proprietarilor care își montează pe acoperiș astfel de panouri solare cu putere minima de 1kW și cu putere maximă de 500 kW să livreze, contra cost, producția reziduala (în plus) către rețelele naționale de energie electrica.