Acasă » ANUNŢURI » COMUNICAT – Start pentru înscrierea persoanelor fizice în cadrul Programului privind casarea autovehiculelor uzate

COMUNICAT – Start pentru înscrierea persoanelor fizice în cadrul Programului privind casarea autovehiculelor uzate

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat deschiderea sesiunii de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului privind casarea autovehiculelor uzate, începând cu data de 31.07.2023.

Persoanele fizice se pot înscrie prin intermediul aplicației informatice, puse la dispoziție de AFM, în perioada 31 iulie 2023, ora 10.00 – 31.08.2023, ora 16.30 sau până la epuizarea bugetului alocat fiecărei unități administrativ-teritoriale.

Înscrierea se face prin accesarea căsuței verzi, la link: https://afm.ro/casare_auto_uzate.php.

Detaliile despre modalitatea de înscriere în program sunt disponibile la adresa www.afm.ro. – Sectiunea „Casarea autovehiculelor uzate”.

Pentru înscriere trebuie să aveți cont de utilizator deja creat.

Vă reamintim că persoanele fizice se pot înscrie o singură dată în aplicație.

După intrarea în cont, se accesează programul prin apăsarea butonului „Depunere cerere” apoi se selectează programul „Casarea autovehiculelor uzate”, se alege județul Bistrița-Năsăud și se selectează UAT Municipiul Bistrița, iar apoi se selectează căsuța verde „Către înscriere persoană fizică”.

Datele care se vor completa sunt cele de identificare a persoanei fizice, precum și seria de șasiu a autovehiculului uzat.

Solicitarea finanțării se va face pentru toate autovehiculele uzate deținute, într-o singură cerere. Pentru a adăuga un nou autovehicul, se apasă butonul ”+”.