Acasă » ANUNŢURI » Restricții de circulație pe traseul str. Gării – b-dul. Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului

Restricții de circulație pe traseul str. Gării – b-dul. Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului

Municipiul Bistrița are în execuție lucrările pentru obiectivul de investiții „Reconfigurarea axei de transport pe traseul str. Gării – b-dul. Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului”. Execuția lucrărilor pentru devieri de rețele electrice în vederea amenajării străzilor pentru circulație, a pistelor de bicicliști și a traseului de circulație pentru autobuze, implică săpături pe străzile menționate mai sus, fapt pentru care aduce la cunoștință cetățenilor:

– închiderea circulației rutiere pe anumite tronsoane de străzi care asigură accesul la traseul str. Gării – b-dul. Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului după cum urmează:

– închiderea circulației pentru realizarea părții carosabile pe str. Gării tronson 1 de la trecerea de pietoni din zona Bl. 30 Gării sc. C (chioșc de ziare) până la str. Nicolae Bălcescu – în perioada 03.07.2023 – 01.08.2023.

– în această perioadă se vor realiza lucrări de amenajare a părții carosabile, a sensului giratoriu din zona Wimarkt , a pistei de bicicliști și a trotuarelor .

În acest sens, rugăm ca toți participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricționarea circulației.