Acasă » ANUNŢURI » Anunț de participare

Anunț de participare

Municipiul Bistrița lansează, începând cu data de 1 martie 2023, sesiunea de selecție publică a proiectelor care vor beneficia de finanțare nerambursabilă de la bugetul local, în baza Legii nr. 350/2005, în domeniile prevăzute în Programul anual: tineret, sport, educație, protecția mediului, relații internaționale, social, cultură și interdisciplinar.

Procedura aplicată pentru atribuirea contractelor este reglementată de Legea nr. 350/2005. Condițiile de acordare a finanțării sunt prevăzute în ghidurile solicitanților, disponibile la adresa: https://www.primariabistrita.ro/primaria/integrare-europeana/finantari-nerambursabile/ și la Centrul de Relații Publice al instituției.

Documentația de solicitare a finanțării se va depune într-un exemplar original pe suport de hârtie și în format electronic (cd sau dvd) la Centrul de Relații Publice al Primăriei municipiului Bistrița, str. Gheorghe Șincai, nr. 2. Forma electronică se poate transmite și prin e-mail, cu confirmare de primire, la adresa primaria@primariabistrita.ro, subiectul mesajului fiind “solicitare de finanțare de la bugetul local”.

Termenul limită de depunere a proiectelor, conform art. 20, alin. 2 din Legea nr. 350/2005, este 20 martie 2023, ora 16.00. Accelerarea procedurii de selecție se datorează necesității demarării proiectelor asociațiilor și fundațiilor. Evaluarea proiectelor se va realiza  în perioada 21 – 24 martie 2023. Proiectele selectate spre finanțare vor fi implementate în perioada 1 mai 2023 – 15 noiembrie 2023. 

Informații suplimentare cu privire la procedura de selecție pot fi obținute la sediul Primăriei municipiului Bistrița, Piața Centrală, nr. 6, e-mail: primaria@primariabistrita.ro.