Acasă » ANUNŢURI » A fost elaborat Proiectul de Hotărâre privind aprobarea ghidurilor solicitanţilor de finanţare nerambursabilă de la bugetul local

A fost elaborat Proiectul de Hotărâre privind aprobarea ghidurilor solicitanţilor de finanţare nerambursabilă de la bugetul local

În temeiul prevederilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică republicată, se publică spre cunoştinţă generală faptul că a fost elaborat Proiectul de Hotărâre privind aprobarea ghidurilor solicitanţilor de finanţare nerambursabilă de la bugetul local al municipiului Bistriţa pe anul 2023 pentru activităţi nonprofit de interes local, în baza Legii nr. 350/2005, cu modificările şi completările ulterioare şi intenţia de a-l supune analizei şi aprobării Consiliului local al municipiului Bistriţa, în şedinţa ordinară din luna februarie 2023.
Termenul limită pentru transmiterea de propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul supus dezbaterii publice este 10 februarie 2023.
Proiectul de hotărâre este afişat la sediul Primăriei municipiului Bistriţa, str. Gheorghe Şincai nr. 2 și pe site-ul Primăriei municipiului Bistriţa, www.primariabistrita.ro – secţiunea Monitorul Oficial Local:
https://www.primariabistrita.ro/monitorul-oficial-local/proiecte-cu-caracter-normativ/