Acasă » ANUNŢURI » S-a dat startul concursului ”Bistrița Verde”

S-a dat startul concursului ”Bistrița Verde”

Până în data de 30 august 2024, se pot face înscrieri pentru concursul „Bistrița Verde” fie on-line la adresa bistritaverde@gmail.com, fie la sediul primăriei din strada Gh. Sincai, nr. 2 – Centrul de Relații Publice.

Vă invităm să împărtășiți rezultatul muncii dumneavoastră de amenajare a grădinilor și balcoanelor cu flori și plante ornamentale și la ediția din acest an a concursului „Bistriţa Verde”.

Vă reamintim că cele trei categorii ale concursului sunt: „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”, „Cel mai frumos balcon cu flori” și „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”, iar pentru fiecare secțiune sunt alocate trei premii în valoare totala de 3300 lei astfel: premiul I – 500 lei, premiul II – 350 lei, premiul III – 250 lei.

Desfăşurarea concursului are la bază Regulamentul de organizare a concursului „Bistriţa verde” în care sunt propuse şi criteriile pentru acordarea premiilor.

În perioada 2.09.-13.09.2024 locațiile înscrise în concurs vor fi afișate în aplicația mobilă 𝑖𝑅𝑒𝑝𝑜𝑟𝑡 𝐵𝑖𝑠𝑡𝑟𝑖𝑡̦𝑎 unde cetățenii pot vota on-line, iar dupa incheierea votului, comisia de evaluare va acorda punctajul pentru fiecare locație.Votul on-line reprezinta 25 % din valoarea punctajului final, iar punctajul comisiei de evaluare reprezintă 75% din acesta.

Pentru înscrierile on-line, cererea de înscriere se poate descărca de pe website: www.primariabistrita.ro/protectia-mediului/bistrita-verde, iar după completare, se va transmite la adresa bistritaverde@gmail.com, însoțită de fotografiile realizate de dumneavoastră cu locația înscrisă în concurs (maxim 10 fotografii pentru fiecare locație).